ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Papadag - een diavoorstelling

Nomaden 4

2010
Theater - Jong theater
’t Grijze Huis

In de Nomaden ben je zeker van onderstaande projecten, maar extra verrassingen - tijdens omzwervingen door stad en haven - vallen niet uit te sluiten … Jullie kunnen niettemin volledig vertrouwen op jullie gids, jonge kunstenaars uit verschillende opleidingen tekenen voor een wel heel bijzondere tocht:
Rebekka De Wit (Conservatorium Antwerpen), Hanne Struyf (ArtEZ Toneelschool Arnhem),
Annelies Van Hullebusch (Toneelacademie Maastricht) en Jozef Wouters (a.pass Antwerpen).
De Nomaden, toch enigszins op eigen risico …

In alle vroegte staan we bij de volgepropte geleende auto van mijn ouders. Sophie met nog slaperige oogjes en haar kussen onder haar arm, ik strak van de cafeïne door de twee sterke bakken koffie van de buurvrouw. Nog voor we goed en wel op weg zijn moet de lieve schat plassen.
We stoppen bij McDonald’s waar ik een vette McEgg verorber en zij een Happy Meal. Volgevreten zetten we onze tocht in - eindbestemming: een zorgeloze vakantie op de oer-Hollandse familiecamping Zandzicht.

In de zomer van 2009 maakte Bert Hana een persoonlijk diaverslag van de vakantie met zijn 6-jarige dochter.
Op suggestie van een buurman gaf Bert zich op voor het Amsterdam Fringe Festival en liet hij het publiek in zijn eigen huiskamer de dia’s zien. Met succes, de huiskamer zat iedere avond vol en Papadag won de Dioraphte Amsterdam Fringe Award 2009.

van en met: Bert Hana
Met hulp van: Simone Hogendijk, Gian van Grunsven, Dagmar van Wersch

Link naar website Bert Hana