ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

The Search Project

2011 Tristero
Theater
Loods NMBS

Deze voorstelling kadert in het project (cultuur)snelweg Brussel-Oostende

Gezocht: een boot. Geen echte natuurlijk, dat is me te duur, maar een speelgoed boot, voor mijn neefje van 8. Alle voorstellen welkom.

Elke mens gaat, om zijn wensen en verlangens te realiseren, op zoek. Die zoektocht kan een leven lang duren (op zoek naar het geluk) of een paar uur (op zoek naar het juiste paar schoenen). De voorstelling - gebaseerd op gevonden zoekertjes - probeert die universele zoektocht bloot te leggen. De zoekertjespagina als `vrije tribune` waarin iedereen aan het woord komt. The Search Project is een boeiende zoektocht doorheen een vreemde, geestige en aandoenlijke verzameling zoekertjes.

"The Search Project van Tristero is mooi in zijn simpelheid. Een project dat veel doet met weinig, en dat maakt vrolijk." (De Morgen)

Met: Simon André, Tierno Barry, Lara Barsacq, Kristien De Proost, Youri Dirkx, Lorenza Goos, Pierre Sartenaer, Nele Van den Broeck, Ans Van den Eede, Hilde Wils, Nima Barry en Ewout Demesmaeker, Nina Hernalsteen, César Vromman, Emma Vandenbempt (alternerend).
Tekst/regie: Peter Vandenbempt.
Coregie: Myriam Van Imschoot.
Techniek: Hans Meijer.
Coproductie: Kaaitheater, STUK.

Tristero_THESEARCHPROJECT_(c)HermanSorgeloos_1.jpg
Tristero_THESEARCHPROJECT_(c)HermanSorgeloos_2.jpg
Tristero_THESEARCHPROJECT_(c)HermanSorgeloos_3.jpg