ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Pas Geridderd/Verliefd/Koning Arthur (+4)

2016 De Riddershow
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Van 30 juli tot en met 6 augustus bezetten TAZ (Theater Aan Zee) en poppentheater FroeFroe opnieuw het Leopoldpark met tentjes, knotsgekke spelletjes, een sprookjescarrousel en vele theatervoorstellingen en concertjes!

Speciaal voor het verjaardagsfeest van TAZ komen Ridder Jan en Ridder Marc terug, en dit met maar liefst drie Riddershows!
Met Pas geridderd, Koning Arthur en Verliefd beklimmen ze ‘De Tribune’ in het Leopoldpark.

Pas geridderd (11u)
Ridder Jan en Ridder Marc zijn net tot ridder geslagen. Hun kasteel vol gangen en diepe ruimtes lijkt wel een doolhof, en op zoek naar elkaar, tuimelen ze van de ene vreemde situatie in de andere. Ridder Jan droomt reeds van draken verslaan en Ridder Marc van Fifi en jonkvrouwen. Ze popelen vooral om als ridders te strijden en voor ze het weten staan ze oog in oog met geslepen zwaard!

Koning Arthur (15u)
Ridder Marc heeft toevallig een bericht onderschept van een postduif. Daarin staat dat Koning Arthur hen komt bezoeken! Totaal overstuur roept hij de hulp in van Ridder Jan, samen zullen ze deze klus wel klaren. Tot de waarheid aan het licht komt… en het kasteel te klein is voor beide ridders: de zwaarden zullen weer spreken.

Verliefd (18u)
Ridder Jan keert na jaren kruistochten terug naar het kasteel, waar ridder Marc hem opwacht. Ze vinden dat het tijd is om definitief een dameshart te veroveren. Deze keer besluiten ze de handen in elkaar te slaan en ze gaan samen op zoek naar alle mogelijke manieren om een jonkvrouw te verleiden. De twee ridders kennende, loopt dat natuurlijk niet van een leien kanteel…

MET:  Jan en Marc Breban.
 

Riddershow
Riddershow