ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Eet je stekels op (5+)

2017 Moquette Production, HETPALEIS
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Samen met poppentheater FroeFroe tovert TAZ het Leopoldpark opnieuw om tot een echt cultureel kinderparadijs, Het Familiepark! Kom op 29 juli om 11u verkleed, geschminkt of volledig gepimpt naar de opening! TAZ trakteert wafels!

Je kan er elke dag van 11u tot 19u mooie theatervoorstellingen en hippe concerten zien en horen. In openlucht, de groene of de witte tent, of in de gloednieuwe grote theatertent! Zin om te ravotten of te knutselen? Verken dan het doolhofkasteel, kruip op de schommeldraak en maak je stoutste knutseldromen waar, door het park heen bots je op tal van spelletjes en installaties. Aan de infostand in het Leopoldpark kan je elke dag het Parkplan vragen, met up-to-date info over alle activiteiten in het park.

Léopold wordt naar het platteland gestuurd en belandt bij mémé Stekel. Ze heeft een hekel heeft aan kinderen en woont alleen met haar hond, Moquette. Elke ochtend kijkt mémé Stekel naar haar favoriete soap, de rest van de tijd werkt ze in haar tuintje. Léopold moet haar helpen om brandnetels te plukken. Maar hij hoort iemand en … prikt zich! Met heel eenvoudige middelen en fascinerend schaduwspel toveren Virginie en Theodora een pöetische wereld tevoorschijn.

Eet je stekels op! is de Nederlandstalige versie van Mange tes ronces!, dat in 2015 de Kiwanis-prijs en de prijs van de Franstalige minister van Onderwijs Joëlle Milquet kreeg. Manah De Pauw was in 2001 TAZ-laureaat met Endless Medication.

Concept/realisatie/objecten: Théodora Ramaekers.
Regie: Manah Depauw.
Spel: Virginie Gardin, Theodora Ramaekers.
Muziek/geluid: Jean-Luc Millot.
Met steun van: de Vlaamse Gemeenschapscommissie.