ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

If walls could talk (5+)

2017 DE MAAN
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Samen met poppentheater FroeFroe tovert TAZ het Leopoldpark opnieuw om tot een echt cultureel kinderparadijs, Het Familiepark! Kom op 29 juli om 11u verkleed, geschminkt of volledig gepimpt naar de opening! TAZ trakteert wafels!

Je kan er elke dag van 11u tot 19u mooie theatervoorstellingen en hippe concerten zien en horen. In openlucht, de groene of de witte tent, of in de gloednieuwe grote theatertent! Zin om te ravotten of te knutselen? Verken dan het doolhofkasteel, kruip op de schommeldraak en maak je stoutste knutseldromen waar, door het park heen bots je op tal van spelletjes en installaties. Aan de infostand in het Leopoldpark kan je elke dag het Parkplan vragen, met up-to-date info over alle activiteiten in het park.


Een man en zijn muur.
Een korte performance over een eenzame man die gedoemd is tot zijn dagelijkse routine.

Maar vandaag is anders!
Zijn oude huis begint langzaam te communiceren met hem.
De man ontdekt dat hij niet alleen is.

Op vraag van DE MAAN ontwikkelde Christiaan Mariman If walls could talk. Hij is theatermaker/regisseur gevestigd in Brussel en medeoprichter van Kopland.
Christiaan werkt aan zijn eigen theatertaal die zich manifesteert in een focus op scenografie, soundscapes en fysieke bewegingen van de acteur/danser. Inhoudelijk werkt hij het grootste deel van de tijd rond de ‘horror van de wereld’, in de meest brede zin te interpreteren.

Concept/regie: Christiaan Mariman.
Spel: Michelle Peters, Christiaan Mariman.
Met steun van: de Vlaamse Gemeenschapscommissie.