ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Repelsteel (6+)

2017 Theater Froe Froe
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Samen met poppentheater FroeFroe tovert TAZ het Leopoldpark opnieuw om tot een echt cultureel kinderparadijs, Het Familiepark! Kom op 29 juli om 11u verkleed, geschminkt of volledig gepimpt naar de opening! TAZ trakteert wafels!

Je kan er elke dag van 11u tot 19u mooie theatervoorstellingen en hippe concerten zien en horen. In openlucht, de groene of de witte tent, of in de gloednieuwe grote theatertent! Zin om te ravotten of te knutselen? Verken dan het doolhofkasteel, kruip op de schommeldraak en maak je stoutste knutseldromen waar, door het park heen bots je op tal van spelletjes en installaties. Aan de infostand in het Leopoldpark kan je elke dag het Parkplan vragen, met up-to-date info over alle activiteiten in het park.


Voor de oude koningin haar laatste adem uitblaast heeft ze nog een wens: laat mijn jongen trouwen met een rijk meisje. Haar zoon heeft ook een wens: laat mij een meisje trouwen waar ik mee kan lachen en kindjes maken. En zo gebeurt het ook. De koning en zijn koningin zijn verliefd, rijk en zonder zorgen. Ze kussen en krijgen baby Willy. Helaas is de vader van het meisje een domme molenaar. Zo dom dat hij het kind van de levensgevaarlijke Repelsteel steelt. Repelsteel is uit op wraak en wil nog maar een ding: baby Willy!

Tekst: Jan Maillard en cast (introlied: Imme Dross).
Regie: Marc Maillard.
Spel, Poppenspel: Dries De Win, Maarten Bosmans, Marianne Loots, Annelore Stubbe.
Live muziek met: Milan Warmoeskerken, Vincent Brijs.
Techniek: Tim Oelbrandt, Jonas De Wulf.
Decor: Jonas De Wulf, Tim Oelbrandt, Ina Peeters, Janneke Hertoghs, Bruno Smeyers, Laurens D`Hooge (stagiair).
Kostuums: Astrid Michaelis.
Poppen: Jan Maillard, Ina Peeters, Patrick Maillard.
Video: Jana Willem (stagiaire).
Beeld: Rob Marcelis.

Repelsteel_Froefroe_c_IngeBaes_30072017_07.jpg
Repelsteel_Froefroe_c_IngeBaes_30072017_04.jpg
Repelsteel_Froefroe_c_IngeBaes_30072017_03.jpg
Repelsteel_Froefroe_c_IngeBaes_30072017_01.jpg