ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Roodhapje (5+)

2017 Theater Froe Froe
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Samen met poppentheater FroeFroe tovert TAZ het Leopoldpark opnieuw om tot een echt cultureel kinderparadijs, Het Familiepark! Kom op 29 juli om 11u verkleed, geschminkt of volledig gepimpt naar de opening! TAZ trakteert wafels!

Je kan er elke dag van 11u tot 19u mooie theatervoorstellingen en hippe concerten zien en horen. In openlucht, de groene of de witte tent, of in de gloednieuwe grote theatertent! Zin om te ravotten of te knutselen? Verken dan het doolhofkasteel, kruip op de schommeldraak en maak je stoutste knutseldromen waar, door het park heen bots je op tal van spelletjes en installaties. Aan de infostand in het Leopoldpark kan je elke dag het Parkplan vragen, met up-to-date info over alle activiteiten in het park.


Iedereen kent het verhaal van het kleine meisje met het rode kapje aan de rand van het grote bos, maar ken je ook het liedje van de Papapa pannekoekenin de panpan pannekoekekoekenpanpan? Nee? Brul toch maar mee als een echte boze wolf.

Wolve wolve wolve wol
kom eens uit uw hol
diepe diepe diepe dol
ik ben een bordje vol

Een spannend verhaal met liedjes, vertellingen en gekke dingen. Een liedjesproject dat in de voetsporen treed van Herman van Veen met Alfred Jodocus Kwak, een eendje uit een kindermusical uit 1976. Alfred J.K. werd wereldberoemd door de gelijknamige Nederlands-Duits-Japanse tekenfilmserie.

Van/met: Marianne Loots, Gert Jochems, Annelore Stubbe.
Livemuziek: Lili Grace.
Tekst: Jan Maillard.