ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Zannemie en de bende (3+)

2017 Zannemie en de bende
Kindervoorstelling
Leopoldpark

Samen met poppentheater FroeFroe tovert TAZ het Leopoldpark opnieuw om tot een echt cultureel kinderparadijs, Het Familiepark!
Je kan er elke dag van 11u tot 19u mooie theatervoorstellingen en hippe concerten zien en horen. In openlucht, de groene of de witte tent, of in de gloednieuwe grote theatertent! Zin om te ravotten of te knutselen? Verken dan het doolhofkasteel, kruip op de schommeldraak en maak je stoutste knutseldromen waar, door het park heen bots je op tal van spelletjes en installaties. Aan de infostand in het Leopoldpark kan je elke dag het Parkplan vragen, met up-to-date info over alle activiteiten in het park.


Een heerlijk swingend concert (over monsters onder het bed en Boegaloe de koe) ... vol gekke moves en steengoede muziek.
Blijf niet op je stoel zitten, wiebel mee met armen, benen en je hoofd! Vanaf kleuters tot lagere school en alle oma’s, opa’s, mama’s en papa’s erbij.


Zang, viool: Zannemie Van Daele.
Zang, gitaar, ukelele: Steven `Veston` van Gool.
Contrabas, percussie, toeters en bellen: De bende van drie (Jo ‘klopterop’ Zanders, Katrien ‘d’onderlaag’ Bos, Kris ‘toetermans’ Van Hees)