ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Meet, eat and greet met Sarah Eisa

2019 FMDO
Rand
Marcelline

Ontmoeting creëren is tijdens een festival als TAZ cruciaal. ‘FMDO bij Marcelline’ wil graag de ontmoetingsplaats worden voor iedereen in Oostende.

Tijdens TAZ verwelkomt ‘FMDO bij Marcelline’ graag het ruime publiek. Elke middag kan je tijdens een lunch proeven van wat Oostende te bieden heeft. Geniet van een lekkere maaltijd en luister naar een special guest: een acteur, vrijwilliger, regisseur …, die vertelt over zijn rol binnen TAZ.

Sarah Eisa is een Duits-Palestijnse theatermaakster die sinds 2003 in België werkt als actrice, dramaturge, docent en filosofe. Ze studeerde Theaterwetenschappen in München, Dramatische kunsten (regie) aan het RITS en Wijsbegeerte en moraalwetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Op TAZ speelt mee in de live onderzoeksperformance In Search of Democracy 3.0.

In 2010 speelde ze in de voorstelling Irakese Geesten die de KBC-Jongtheaterprijs op TAZ won. In 2017 was ze gastcurator voor de selectie Jong Theater op TAZ. Sinds dit jaar is ze lid van de Raad van Bestuur van TAZ.

Sinds 2016 werkt Sarah als inhoudelijk-artistiek medewerker en dramaturge bij ARSENAAL/LAZARUS.

De locatie is niet rolstoeltoegankelijk. De ticketprijs is inclusief een lunch.