ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Blèten

2016 Bevrijding bvba
Theater
cc De Grote Post

Drie kwetsbare mannen, knapen nog, mét of zonder baard of snor of klak, getekend door het leven - de één al wat meer dan de ander, alle drie met haar op hun tanden en veel noten op hun zang, hopen u te beroeren en ontroeren met poëtische teksten, stukjes tranche-de-vie en onvergetelijke melodieën. Tot de tanden ontwapenend!

Rasverteller Warre Borgmans is na Het Lortcher-Syndroom, Schone Woorden, Eindelijk! Hamlet en De Val van A opnieuw te gast op TAZ! Voor Blèten laat hij zich omringen door muzikanten Jokke Schreurs, zonder meer een gitaarwonder, en Big Dave Reniers, een mondharmonicaspeler/zanger met een reputatie om U tegen te zeggen.

‘Kies je voor een avond weldadige ontspanning en ontroering, zonder al het machismo of de grapgedreven shows van onze vaderlandse komieken, dan is er momenteel weinig beters op de markt dan Borgmans & co.’ (Cutting Edge ***)

`Blèten van het lachen, zou hij dat misschien bedoelen met de titel? Want dat hebben wij gedaan in de zaal.` (De Standaard ****)

‘Dank voor de prachtavond - heerlijk om zo meegezogen te worden in iemands verhaal én dan ook nog eens zo gul te kunnen lachen. Gaston Berghmans meets Toon Hermans meets Louis de Funèsmans meets William Shakespearemans, maar vooral is dit vintage Warre Borgmans! Mais quel talent monsieur! Iedereen ging gelukkig naar huis, met een banane van hier tot ginder. Dank en graag tot onderweg, mijnheer de grootmeester.’ (Bart Van Loo)

Spel: Warre Borgmans, Jokke Schreurs, Big Dave Reniers. 
Productie: Bevrijding bvba.
Techniek: Johan Vigoureux, Joachim Verheyen.