ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

Uitgelezen aan Zee / De Vierde Dag

2015 Uitgelezen aan Zee
Literatuur
cc De Grote Post

Uitgelezen is het live boekenprogramma van Vooruit en De Morgen. Bekende Vlamingen uiten hun literaire voorkeuren. Het vaste panel bestaat uit FIEN SABBE, JOS GEYSELS en ANNA LUYTEN.Ze ontvangen elke dag twee gasten en bespreken evenveel boeken.
JELLE VASTERSHAEGHE
- veelzijdig allround pianist en geprezen improvisatietalent - brengt muzikale intermezzo’s en ERIK VLAMINCK brengt als Dikke Freddy
de column van de dag. Elke Uitgelezen wordt afgesloten met een boekentombola.

Schrijver en essayist Yves Petry won de Libris Literatuurprijs en de Inktaap met De Maagd Marino. De opvolger, Liefde bij wijze van spreken, is een intelligente roman over creativiteit en leven, over keuzes en identiteit.

Ian McEwan is een van de meest succesvolle Engelse hedendaagse literaire auteurs. In Kinderwet brengt hij het relaas van rechter Fiona May, 60 jaar en gespecialiseerd in familiezaken.

SPECIALE GASTEN

Griet Op de Beeck is columniste bij De Morgen en debuteerde in 2013 met Vele hemels boven de zevende. Als een jaar later haar tweede roman Kom hier dat ik u kus verschijnt is haar debuut reeds aan de twintigste druk toe.
Annelies Verbeke is niet alleen onderwerp van gesprek, maar komt zelf ook bovenstaande boeken bespreken.