ErTAZeens | 20 JAAR TAZ

TAZ OP LOCATIE

Eind juli nadert. In de Koningin der Badsteden geniet iedereen met volle teugen van de vakantie. Een ongedwongen en relaxte zomersfeer, zon en zee. Wat heeft een mens nog meer nodig? Een ijsje of een frisse pint op een gezellig terrasje natuurlijk! Volledig juist, maar … dat is zonder TAZ gerekend! Al twintig jaar lang tovert het team van Theater Aan Zee immers bekende Oostendse trekpleisters en verborgen parels om tot volwaardige cultuurpodia. Elke editie opnieuw wil TAZ haar publiek verrassen met originele locatiekeuzes die aan elke voorstelling een eigen unieke sfeer geven. Van de galmende NMBS-loods en het historische Fort Napoleon tot de majesteuze Koninklijke Villa en het inmiddels verdwenen Theater De Illusie. Maar het kan ook gewoon op café of op het strand. Theater aan zee, maar dan écht aan zee. Kijken naar een voorstelling op je flipflops en met het zand tussen je tenen? Het kan alleen bij TAZ.

Benieuwd naar de vele locaties die we in de afgelopen twee decennia hebben gebruikt? Je kan ze hier allemaal herontdekken. EN, enkele locaties zetten we extra in de kijker, omwille van hun historische waarde, of helaas omdat ze niet langer bestaan, of gewoon omdat ze een TAZ-locatie zijn in hart en nieren!

Het Oostends Variététheater / Box 38 / CDO / Ciné Rialto / Theater De Illusie / ex-RMT / Feest- en Cultuurpaleis / Fort Napoleon / Hotel du Louvre / Koninklijk Atheneum / Kursaal Oostende / Leopoldpark / Marinekazerne / Omnia / PMMK-Mu.ZEE / Theater Malpertuis / Venetiaanse Gaanderijen / Vismijn / Café Koer 1 (Kaaistraat) / Café Koer 2 (Stationsplein) / Café Koer 3 (Leoopoldpark)